Købekontrakt af 18. april 1921

Købekontrakt af 18. april 1921

Dette er en afskrift af akt i tingbogen. Akten indeholder kun et dokument med §4. Hvor der er tvivl om teksten er ord skrevet i (parentes).


Akt: Skab L Nr. 43 I

Udskrift af tingbogen for Københavns Byrets tinglysningskontors I afdeling.


År 1921 den 18. april blev tinglyst sålydende dokument.

Løbenr. 1954

Stempel 7232 kr. 40 øre.



Købekontrakt

Imellem undertegnede vognmand Chr. Blyt som sælger og medundertegnede "A/S" Vanløsehøjs Udstykning" som køber er der d.d. indgået følgende: Købekontr. 1) Det solgte består af den mig Blyt tilh. ejd. No. 6a, 6d og 7a af Vanløse, "Vanløsehøj" kaldet.


§4

Køberen og efterfølgende ejere af den i nærværende kontrakt omhandlede parcel såvelsom alle andre nærværende eller kommende ejere af de parceller, som måtte være eller blive udstykkede af ejendommen matr.nr. 6a, 6d og 7a af Vanløse samt matr.nr. 13 i af Husum, ere pligtige til at deltage forholdsvis i udredelsen af omkostninger ved vej- og kloakanlæg, samt, når vejene ere anlagte, ved disses forsvarlige belysning og vedligeholdelse.


Ejerne af parcellerne ved Ålekistevej, med undtagelse af ejerne af hjørneejendommene ved de projekterede veje, deltager dog ikke i omkostningerne ved anlæg af veje. I omkostninger ved kloakanlæget deltager disse parcelejere kun, f.s.v. de fra deres ejendom skal have eller har afløb til den ny kloak.


Disse omkostninger pålignes de forskellige parcelejere i forhold til vedkommendes parcels nettoareal uden hensyn til det ud for parcellen liggende vejareal.


Forinden bebyggelse - såvel midlertidig som permanent - kan finde sted på den her overdragne parcel, forpligter køberen sig og efterfølgende eventuelle ejere til at forelægge planer og tegninger over den påtænkte bebyggelse for nedennævnte grundejerforening eller et af denne (udpeget) byggeudvalg til godkendelse, således at jeg og efterfølgende ejere erkender at være uberettigede til at foretage nogen som helst bebyggelse på vor parcel, forinden sådan approbation foreligger. Bestemmelserne vedrørende disse fælles interesser m.v. træffes af en grundejerforening, af hvilken samtlige nuværende og fremtidige ejere af parceller, der ere eller måtte blive udstykkede fra den foromhandlede ejendom, ere pligtige at være medlemmer, og hvis love jeg sammen med de øvrige medlemmer til enhver tid er underkastet.


Skulle denne grundejerforening blive ude af stand til at fungere, træffes de bestemmelser, som det ifølge foranstående tilkommer foreningen at træffe, af Københavns magistrat eller af en under denne sorterende afdeling eller embedsmand, som af magistraten måtte blive bemyndiget dertil.


Bestemmelserne i nærværende § vil være at læse som servitutstiftende og pantstiftende næstefter den i §2 nævnte panteobligation på den her overdragne parcel såvel som på samtlige de øvrige i nærværende § nævnte parceller. Uden yderligere påtegning på nærværende dokument og uden at dette behøver produceres for retsskriveren, rykker disse servitutter dog for deklarationer med eller uden pant - derunder deklarationer om arealers udlægning til gade, vej eller plads - som udstedes til Københavns kommunes magistrat eller hvilkensomhelst under denne sorterende afdeling eller myndighed, hvorhos de tillige - dog med undtagelse af bestemmelserne om panteretten for parcellens andel i udgifterne til vej- og kloakanlæg der bortfalder, når det den her omhandlede parcel pålignede bidrag er fuldstændig betalt - rykker for lån af kreditforenings- eller andre offentlige (midler) mod 1. prioritet.



Til bekræftelse i vitterlighedsvidners overværelse.

København, den 9/4 1921. F.C.C. Schmidt.

Til vitterlighed Viggo Stocklund. A. Nielsen.



Fra stadens side vides intet at erindre mod dette skødes løsning ved Københavns byret.


Læst i den kongelige landsover samt hof og stadsret mandagen den 18. april 1921. Protokolleret.