Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Databehandler

 

Databehandleren for websitet vanloesehoejhaveby.dk og postlisten Vanløsehøj Haveby Nyheder er Grundejerforeningen Vanløsehøj Haveby, CVR-nummer 19075532. Databehandleren kan kontaktes ved e-mail til bestyrelsen@vanloesehoejhaveby.dk

 

 

Hvilke data registrerer vi om dig

 

Vi registrerer dit navn, adresse og matrikelnummer i foreningens medlemskartotek.

Hvis du tilmelder dig postlisten registrerer vi din e-mail adresse.

 

 

Formålet med registreringen

 

Formålet med at registrere dit navn, adresse og matrikelnummer er at registrere hvem der er medlem af grundejerforeningen.

Formålet med at registrere din e-mail adresse er at kunne sende mail til dig med information om begivenheder i foreningen.

 

 

Hjemmel til at registrere data

 

Medlemsskab af foreningen er en tinglyst servitut på den ejendom, du ejer i foreningens område. Du kan derfor ikke opsige dit medlemsskab, og vi er nødt til at registrere dit navn, adresse og matrikelnummer.

Du giver samtykke til at vi registrerer din e-mail adresse når du tilmelder dig foreningens postliste.

 

 

Hvordan vi bruger dine data

 

Vi bruger dit navn, adresse og matrikelnummer til at kommunikere med dig som medlem af foreningen, herunder til at opkræve kontingent til foreningen.

Vi bruger din e-mail adresse til at udsende information om begivenheder i foreningen.

 

 

Databehandlere

 

I forbindelse med opkrævning af kontingent sender vi dit navn og adresse til foreningens bank, Arbejdernes Landsbank. Derudover udveksler vi ikke data med tredjepart.

 

 

Tilbagetrækning af samtykke

 

Du kan tilbagetrække dit samtykke til at modtage post via postlisten. Du gør dette ved at trykke på "afmeld/unsubscribe" i bunden af den seneste mail,du har modtaget fra os. Hvis du ikke længere har adgang til denne mail, så kontakt foreningen (se ovenfor).

 

 

Indsigt i de data vi har registreret, berigtigelse af data, eller sletning af data

 

Du har ret til at at få udleveret de data vi har registreret om dig, at få rettet forkerte data, og få slettet din mail-adresse. Hvis du ønsker at gøre brug af disse rettigheder bedes du kontakte foreningen (se ovenfor).

 

Du har ikke ret til at få slettet dit navn, adresse eller matrikelnummer, da disse er nødvendige for at vi kan have dig som medlem af foreningen, og medlemsskab er et krav for at kunne eje en ejendom i grundejerforeningens område.