Diverse

Udrulning af Fibernet

Mulighed for tilslutning af fibernet

 

I midten af april måned 2022 fik vi i vejudvalget information om, at TDC-NET planlægger etablering af fibernet i vores område. Projektet var kun etablering af fibernet mellem fibernet-skabe, og der var ingen mulighed for, at vi som grundejere kunne blive tilsluttet fibernettet. Vi har siden da været i en god og konstruktiv dialog med TDC-NET og deres entreprenør om projektet. På baggrund af vores dialog med TDC-NET har de nu revurderet fibernet projektet til også at omfatte, at grundejerforeningens medlemmer får mulighed for at blive tilsluttet fibernettet gratis og uforpligtende.

 

TDC-NET har startet en kampagne om tilslutning til fibernettet og vi vil modtage post fra TDC-NET om kampagnen. Har man ”Nej tak til reklamer” kan det være, at man ikke modtager kampagnebrevet fra TDC-NET. Værd at bemærke er, at tilslutningen til fibernettet er gratis og uforpligtende, hvis man tilmelder sig i kampagneperioden.

 

Vi har sideløbende haft dialog med HOFOR/NCC og HOFOR/Aarsleff for koordinering af projekterne, så vi får færrest mulige gener i forbindelse med projekterne. Vi håber, at så mange som muligt vil tilslutte sig fibernettet via kampagnen, da vi efterfølgende får bedre mulighed for en samlet renovering af vores fortove, så vi undgår en masse små opgravninger og en masse asfaltlapninger. I er velkomne til at kontakte vejudvalget på vej@vanloesehoejhaveby.dk, hvis der skulle være spørgsmål.