Påtegning af 30. april 1929

Påtegning af 30. april 1929

Dette er en afskrift af akt i tingbogen. Hvor der er tvivl om teksten er ord skrevet i (parentes). Frederiksdalsvej som omtales i akten er senere omdøbt til Tybjergvej.


Akt: Skab A Nr. 467 III

Påtegning på dekl. (1965) 1.17/5 1920 ang. Udl. af areal til veje


Da Københavns Magistrat har tilladt, at Raunstrupvej på strækningen mellem Frederiksdalsvej og Frederikssundsbanen erstattes med en 3 m bred sti, frigør magistraten den på den nu vedhæftede plan, mrkt. B, med grøn farve angivne arealer for vejudlægsforpligtelserne efter foranstående deklaration tinglæst 17' maj 1920, således at arealerne nu kan henlægges til og matrikuleres under de tilstødende ejendomme Matr.nr. 2168 og Matr.nr. 2169, Vanløse, dog således at der pålægges arealerne de i deklarationen omhandlede byggeindskrænkninger.


De med rød farve angivne arealer frigøres endvidere for anlægsforpligtelser med hensyn til Raunstrupvejs forlængelse og kan henlægges som forhavearealer under matr.nr. 2168 og 2169 Vanløse.


Den del af det nord for stien liggende areal, der er betegnet med rød skravering og på hvilket er beliggende en septic tank, der renses og vedligeholdes af kommunen, skal kommunen så længe dette anlæg existerer, have ret til uhindret at benytte til adgang til og oprensningsplads for tankanlæget. Arealet må ikke indhegnes eller afspærres, sålænge tankanlæget bruges.


Påtaleret efter denne påtegning har alene Københavns Magistrat.


Påtegningen må ikke udslettes af tingbogen uden Københavns Magistrats samtykke.


Københavns Magistrat, d. 30' april 1929.

P.J.Pedersen

/V. Thorbøll.